dissabte, 6 de febrer del 2021

Unitat Catalana fa una crida a la solidaritat: No a l'expulsió de Husseyin, resilient aliat kurd de França

La prefectura de Perpinyà acaba de demanar l ' expulsió d ' un jove kurd de Husseyin de Turquia, sol · licitant d ' asil i refugiat a França. Husseyin estava fent el servei militar a Turquia, va desertar quan va ser enviat per lluitar contra les forces kurdes que lluitaven contra Daesh i es va allistar a les files dels peshmerga militars.
En escollir arriscar la seva vida contra la tirania de l 'horror, s' ha convertit no només en resilient a les files dels lluitadors kurds, sinó també en un lluitador aliat de les Forces Armades Occidentals, incloent França.
Husseyin es va negar a fer-se el test de la Covid i no va poder abordar amb contundència un avió a Turquia, a ulls de la llei que ′′ es va escortar d 'una mesura irregular d' expulsió ′′ i els refugiats que es van convertir en delinqüent. Va ser condemnat a tres mesos de presó ferma. Quan surti de la presó, la policia l ' obligarà a tornar a marxar del nostre territori.
Deserció en guerra i passar a l 'enemic és una sentència de mort esperant-la a la Turquia d' Erdogan.
Unitat Catalana demana a la prefectura de Perpinyà que revisi la seva aplicació d ' asil i es mantingui expulsió i convida a totes les forces democràtiques i associacions humanitàries a donar suport a aquest cas exemplar.
Per més informació sobre la situació al Kurdistan


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada