dissabte, 13 de febrer del 2021

Producte En Català respon a la presidenta regional sobre "la marca del país català": ja existeix !

Divendres 29 de gener, els membres de l 'oficina i membres de la marca PRODUCTE EN CATALÀ van quedar molt sorpresos per les paraules de la senyora Delga, presidenta de la regió d' Occitanie que va dir ′′ La marca del país català no avança, en tinc conclusions. No em donaré per vençuda. Pensava que el portarien els jugadors del territori català, no volia imposar la comarca com a líder.... al diari L'Independent del mateix dia.
Informem a la Sra. Delga que la marca existeix i funciona.
 
Hem preguntat dues vegades a la Sra. Delga per presentar el nostre apropament a ella, no teníem retorn. Senyora, senyor. La presidenta no va participar amb els seus serveis en les reunions de 4 amb els seus companys a petició de la nostra marca i no sabem quin retorn li van fer. A la darrera reunió del juliol de 2020, i després d ' un any de discussió i treball de la marca per nosaltres, dos dels col·laboradors de Ms Delga amb poca informació sobre el projecte van estar presents però amb una resposta precisa i negativa inclosa el finançament o qualsevol altres tipus de suport de marca.
Ens costa molt sentir això.
 
I què hem fet durant el passat 1 any i mig:
Marca dipòsit, creació de la marca associació, creació de l'auditoria que posem en marxa a tots els monitors, creació de la comissió de validació que ajorna o accepta futurs membres, creació del contracte entre la marca i el membre, creació de pàgines web, vídeo promocional, etc.
La marca ha estat en funcionament durant més de 6 mesos: 30 auditories completades, 2 comissions de validació i ja tenim els primers 22 membres. Tenim 57 sol · licituds més en procés d 'afiliació, i pensem ser més de 150 socis a finals del 2021. Som 4 voluntaris per suportar la marca, hem reprès l' empresa DE PRODUCTES AL PAÍS DE CATALA Fa 15 dies després d ' un període de 3 mesos, ja que havíem de centrar-nos en els nostres negocis primer. Efectivament, som 4 emprenedors en primer lloc i hem hagut de salvar els nostres llocs de treball, i els dels nostres empleats en aquests moments difícils de pandemia global.
Tenim excel · lents relacions amb totes les institucions (Consell Departamental, CCI, Agglo etc) amb les quals hem multiplicat les reunions de treball i amb la ferma voluntat d ' unir-nos al voltant de la marca.
Restem a disposició de la Sra. Delga per conèixer-la ràpidament, aclarir els seus dubtes i introduir-la a la marca de PRODUCTES EN PAÍS CAT amb, esperem, una estratègia comuna i no només bones intencions...
N ' estem convençuts i ho hem estat esforçant des del primer dia, que el nostre territori mereix la cohesió i la força de tothom per lluir el diamant del país català.
Philippe Simon

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada