dissabte, 6 de febrer del 2021

Unitat Catalana anuncia el seu suport a Junts per Catalunya

 


El 14 de febrer se celebraran eleccions al Parlament de Catalunya.
🔹 Unitat Catalana recorda que el president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, va ser forçat a l’exili i destituït del seu càrrec pels tribunals espanyols. La seva legitimitat rau de la voluntat del poble i nomès va cumplir el mandat pel qual va ser elegit organitzant el referèndum sobre la independència l’1 d’octubre del 2017. Una iniciativa reprimida pel govern espanyol per violència de tota mena. Els polítics implicats van haver d’exiliar-se o van ser condemnats a fortes penes de presó.
🔹 La formació JUNTS PER CATALUNYA amb Laura Borràs al capdavant representa l’esperança d’una República Catalana justa i lliure amb la qual formem una comunitat de destí.
🔹 Unitat Catalana convida els seus adherents i simpatitzants amb dret a vot a les demarcacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona a votar el 14 de febrer per JUNTS PER CATALUNYA i així portar per primera vegada a la història una dona a la Presidència de la Generalitat de Catalunya.
 
Le 14 février prochain se tiendront les élections au Parlement de Catalogne.
🔹 Unitat Catalana rapelle que le Président de la Generalitat de Catalogne Carles Puigdemont a été contraint à l’exil et démis de ses fonctions par la justice espagnole. Il tenait sa légitimité du peuple et appliquait le mandat pour lequel il était élu en organisant le référendum sur l’indépendance le 1er octobre 2017. Une initiative réprimée par le gouvernement espagnol par la violence. Les hommes et les femmes politiques mis en cause ont dû, soit partir à l’exil, soit ont été condamnés à de lourdes peines de prison.
🔹La formation JUNTS PER CATALUNYA avec Laura Borràs à sa tête représente un espoir pour une République juste et libre pour la Catalogne avec qui nous formons une communauté de destin.
🔹 Unitat Catalana invite ses militants et sympathisants ayant droit de vote dans les démarcations de Barcelona, Girona, Lleida et Tarragona a voter le 14 février prochain pour JUNTS PER CATALUNYA et porter pour la première fois de l’histoire une femme à la Présidence de la Generalitat de Catalunya.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada