diumenge, 2 de maig del 2021

Unitat Catalana en campanya a Costoja, Sant Llorenç de Cerdans i Perpinyà

Unitat Catalana ha acompanyat la visita que Antoine Maurice cap de la candidatura regional EELV (Occitanie et Pays Catalan Naturellement) i representants de la seva llista, han fet ahir dijous 29 d'abril al pas fronterer tallat de la carretera Costoja/Maçanet. Ha seguit a Sant Llorenç de Cerdans un encontre i un intercanvi fructuós amb representants electes de Catalunya sud, entre altres la diputada al parlament espanyol de Madrid Mariona Illamola i el senador Josep Maria Cervera, tots dos de Junts per Catalunya.
 
El divendres 30 la delegació d'Antoine Maurice, amb la presència del diputat europeu François Alfonsi han visitat Ràdio Arrels, la Casa de la Generalitat i aquesta tarda la Bressola de Sant Galdric. Foren rebuts pel director de la casa de la Generalitat Sr Josep Puigvert que va explicar els problemes particulars de les relacions transfrontereres entre Catalunya nord i sud. La representant a la llista d'Antoine Maurice per Unitat Catalana, Rita Peix va insistit sobre els punts que defensa el partit amb aquesta candidatura:
canviament del subtítol "Pyrénées Méditerranée" per "Pays Catalan" al nom de la regió,
increment de les relacions amb Catalunya tant a nivell institucionals que a nivell de xarxa de transport i de connexió viaria
sosteniment a la llengua catalana (OPLC) i a
el seu ensenyament,
sosteniment als presos polítics i exiliats.

 

 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada