diumenge, 30 de maig del 2021

Tossudament fins Esborrar la Frontera! El 6 de juny jornada de protesta al Coll de Banyuls

 


Gairebé fa 150 dies que la Prefectura dels Pirineus Orientals va tancar els cinc passos de frontera que comuniquen les comarques del Rosselló, el Vallespir i l’Alta Cerdanya amb les de l’Alt Empordà i la Cerdanya. Tot just el passat 3 de maig es va reobrir el Pont del Riu Major de la carretera que uneix Costoja amb Maçanet de Cabrenys. Però la resta de passos continuen tancats des de l’11 de gener.
Continuen els greuges de poblacions veïnes que es veuen afectades per una decisió arbitrària per part de les autoritats del Govern francès i del desinterès del Govern espanyol. Res justifica el tall de carreteres i camins.
Pel proper diumenge 6 de juny a les 11 del matí, convoquem al Coll de Banyuls. En aquesta ocasió conjuntament amb l’entitat Flama dels Països Catalans, que organitza l’arribada de la Flama del Canigó arreu del país. Precisament el Coll de Banyuls és una de les vies per fer-la arribar per la diada de Sant Joan.
Al llarg del matí del dia 6 vinent hi haurà parlaments i actuacions musicals i convidem als participants a fer l’àpat del dinar en el mateix coll.
Tossudament fins Obrir els Passos!
Tossudament fins Esborrar la Frontera!
Per més informació no dubteu de posar-vos en contacte amb nosaltres.
Jaume Pol: + 33 612 76 84 53
Josep Maria Tegido-Mallart: + 34 680 72 89 50
Col·lectiu per l’obertura dels Passos fronterers.
obrimpassos@gmail.com
twitter: @Esborrem

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada