diumenge, 4 d’abril del 2021

Comunicat Sí al País Català convocant la manifestació: 'Un canvi tan profund a la nostra imatge ha de ser sotmès a un referèndum democràtic'



DISSABTE 10 D ' ABRIL a les 15 h, fem una crida a tots els Perpinyanesos i a tots els catalans a protestar per Catalunya per mantenir la nostra ciutat com ′′La Catalana ". Un canvi tan profund a la nostra imatge ha de ser sotmès a un referèndum democràtic!

Perpinyà és capital del País Català i no podem acceptar que un canvi que toca l 'ànima dels catalans es decideixi a Catimini, per una quarta part de polítiques al fons d' una oficina! No, catalans i catalanes! al 2021 no podem decidir per tu.


Després de la imposició occitana, acceptarem amb seny i sense actuar per veure desaparèixer un a un els nostres signes d ' identitat catalana? Sr. Aliot, no ens diràs què som!


Fem per tant una crida a la població, associacions, perpinyaneses i a tot el poble català perquè vinguin molts a demanar respecte i reconeixement del nostre ′′ Perpinyà la Catalana ".


Veniu tots, LA MANIFESTACIÓ ÉS LEGAL, ha estat declarada a la prefectura. Es respectaran les mesures anti-Covid de màscares i separació de comptadors.


Sí al País Català / Oui au Pays Catalan





0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada