diumenge, 14 de novembre del 2021

L'Associació Arrels celebra 40 anys amb una exposició, concert i llibre

Des del 1981 l’associació treballa per promoure i defensar la llengua i la cultura catalana a través de la ràdio i l'escola. El 30 de maig del 1981 per primera vegada se podia sentir Ràdio Arrels, i el 24 de setembre del mateix any els primers alumnes feien la seua reentrada. 
 
El 13 de novembre l'Associació Arrels va organitza la seua festa dels 40 anys a Pyrénéon, darrere dels vinyaters Catalans a la sortida de Perpinyà en direcció del mercat Sant Carles. Jocs de fusta, animació infantil amb en Jaume Barri i castanyada van ser seguir pel concert de l'Eduard Gener, tot presentant el seu nou treball publicat al mes d'abril. El nou disc es titula "Enyoro el teu amor tan dolç".
 
El 7 de novembre em un acte institucional al Palau dels Reis de Mallorca es presentà el llibre i l'exposició "40 d'anys d'Arrels 40 anys d'un país: Catalunya Nord". L’exposició té un format itinerant i també es podrà veure a la Casa de la Generalitat de Perpinyà. El 13 de novembre l’exposició es presentà als locals de Pyrénéon amb motiu de la Festa d’aniversari d’Arrels amb jocs, animacions infantils, castanyada i un concert del cantant Eduard Gener i l'actuació dels Djs Sebastià Girard i Phil Argeles.
 
L’exposició “40 anys d’Arrels, 40 anys d’un país” és una crònica de les darreres quatre dècades a Catalunya Nord i als Països Catalans. Lluny de parlar de l’associació en primera persona, la voluntat ha estat fer una foto col·lectiva per explicar el país. 
 
Eric Forcada, comissari d'exposicions, historiador de l'art i antic col·laborador de la ràdio ha coordinat el llibre radiofònic que fou presentat pel fundador d'Arrels, Pere Manzanares. La festa va cloure amb els DJs Phil Argelès (The Llamps) i Seb Gurard de Ràdio Arrels. 






 

 



 

 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada