dimarts, 3 de març del 2020

Comunicat d'Unitat Catalana sobre el retorn del del president Carles Puigdemont a Catalunya

L’impacte de la reunió del president Carles Puigdemont a Perpinyà desperta de sobte el desig de recuperar el vot català de determinats candidats a les eleccions municipals de Perpinyà. Primer el candidat adjunt de la REM, Romain Grau, que després d'haver ignorat magníficament més de 2 anys, el seu "amic" Puigdemont obligat a l'exili, es precipita per ser el primer a rebre'l durant la visita. d’aquest a la Catalunya del Nord. Cal recordar que Romain Grau no va signar el text demanat pel diputat bretó Paul Molac i signat per 52 diputats francesos ni va fer la més mínima declaració denunciant els fracassos de la justícia espanyola i la repressió efectuada pel govern de Madrid contra els càrrecs electes catalans que només estaven exercint el seu deure democràticament representatiu. És cert que el nostre diputat no és conegut pel seu coratge, per dir-ho suaument. D’altra banda, està construint una bona reputació com a recuperador complet, ajudat en aquesta zona per alguns dels seus companys de llista, coneguts com a catalanistes, que tothom a Catalunya sap que mai no han fet res positiu per a la cultura catalana.

També hauríem d’esmentar la recent declaració de l’actual alcalde, retransmesa per un vídeo de molt mala qualitat dels Angelets de la Terra, en què afirma falsos acords. No, senyor Pujol! el Servei d’Afers Catalans de l’Ajuntament de Perpinyà, ja moribund, ja no existeix, l’has suprimit! Durant els dos últims mandats, heu desmantellat i suprimit sistemàticament tot el que s’havia posat en pràctica durant els anteriors mandats en benefici de la catalanitat. La seva declaració precipitada i aspra no convenç a ningú.


Des de l'inici d'aquesta campanya, només una candidata ha ofert un ampli i ben argumentat programa de suport a la llengua i la identitat catalanes, és a dir, Clotilde Ripoull amb els seus companys d'Unitat Catalana. No s’equivocaran tots els Perpinyà i tots els Perpinyanesos que tinguin el cor que viu i desenvolupi la nostra cultura catalana. El 15 de març a tothom a va votar Clotilde Ripoull! Llista LIBRE.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada