dimarts, 3 de març del 2020

Angelets de la Terra aconsegueix el suport de la Marca cultural de la catalanitat de desenes de candidats a les eleccions locals


Per a les eleccions municipals, els Angelets de la Terra ofereixen la seva etiqueta cultural a tots els candidats que vulguin promoure la llengua i les tradicions catalanes i desenvolupar vincles amb la Catalunya Sud. Ja una desena de candidats volen portar el segell Angelets. "En els propers dies, començarem a presentar els diferents candidats amb etiquetes". Els Angelets de la Terra volen crear un col·lectiu de càrrecs electes de la Catalunya Nord que tingui com a objectius:
- normalitzar la presència del català a l’espai públic i el seu ensenyament;
- promoure la cultura i les tradicions catalanes;
- desenvolupar intercanvis amb la Catalunya Sud.




Roselyne Carreras Martos és delegada delegada de la catalanitat i candidata a les eleccions municipals a la llista d’alcalde sortint, Jean-Pierre Romero. Portarà l’etiqueta cultural dels Angelets de la Terra per promoure junts la llengua, les tradicions i els vincles, Thierry Del Poso, batlle de Sant Cebrià (Saint-Cyprien) i el seu equip de campanya van signar-lo el 22 de febrer, Philippe Fourcade, batlle d'Espirà de l'Aglí, Alix Bourrat i Raymond Perez candidats a Tuïr, regidors amb el batlle René Olive que també ha adoptat la marca, Agnes Parayre, batllessa de La Menera (Vallespir), així com Marc Glories actual adjunt de l'alcaldia i candidat a batlle de Fontpedrosa (Conflent).

Poseu-vos en contacte amb mi per missatge privat o per correu electrònic a ramon@angeletsdelaterra.com si voleu portar aquesta etiqueta o posar-vos en contacte amb un candidat.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada