diumenge, 22 de desembre del 2019

Per què Unitat Catalana té raó de ser optimista?


Principat: per què Unitat Catalana té raó de ser optimista!

O el Bon Nadal d’Unitat Catalana té tots els seus amics i simpatitzants.

Amb cada nova elecció des del 2010, els partits independentistes van obtenir al voltant de 100.000 vots més. Les darreres eleccions, els partits catalans van reunir el 43,6% dels vots*, cosa que representa 23 dels 48 diputats del parlament català. Però, el que és menys sabut, també van guanyar 14 dels 16 escons dels 16 senadors a Catalunya.

Abans havien adquirit 850 dels 947 ajuntaments del Principat de Catalunya. És òbviament en el poder municipal que les estratègies d’independència hauran de dedicar tots els seus esforços en el futur. Perquè mai es pot guanyar una victòria nacional sense una combinació de victòries en tots els fronts: empresaris, estudiants, treballadors i empleats en general.

Cal destacar les nostres victòries sobre victòries a tots els fronts La unió independentista Intersindical - CSC, que fins aleshores només havia tingut una existència simbòlica, a les darreres eleccions va ser catapultada la primera unió catalana de la funció civil catalana.

I, per descomptat, el que és conegut per tots, la Cambra de Comerç de Barcelona està liderada avui per gent propera a l’ANC que va obtenir majoria absoluta a les darreres eleccions. Els sobiranistes independentistes avancen avui en el món econòmic, laboral i laboral. Recordem també que la gran vaga contra el judici deliberat dels presos polítics catalans (16 de febrer) -que no va comptar amb el suport de les dues grans organitzacions sindicals UGT i CCOO- va ​​obtenir els mateixos resultats de participació que la gran vaga organitzada. per aquests mateixos centres sindicals el 2012. A més, els independentistes van aconseguir el seu moviment amb l'ajuda dels comerciants, aconseguint una gran quantitat de cortines cap a les quals els sindicats obrers mai van aconseguir.

A nivell directiu i emprenedor, va néixer l’empresari clarament independentista: Anem x Feina, que té un nivell rècord d’afiliació. Finalment, la sortida d’empreses després del referèndum, tot i que sovint es va minimitzar “erròniament” pel moviment independentista - i que va ser organitzada pel rei d’Espanya de forma personal i el Ministeri d’Hisenda espanyol (Hisenda) s’ha corregit amb temps amb un retorn de cinquanta seus. La sortida de les empreses de la regió de Madrid a causa de la caiguda econòmica de la principal regió espanyola és avui el doble de Catalunya. I finalment, perquè el capital, el capitalisme i el liberalisme abominen el buit d’aquesta sortida política i no econòmica de les seus corporatives ha permès que les multinacionals, especialment les nord-americanes, s’establissin i s’aprofitessin per una molt bona salut. del mercat català. Internacionalment, el grup de treball de les Nacions Unides ha demanat l'alliberament de Junqueras i dels dos Jordi.

I gràcies, en part, al lobbying d’Unitat Catalana, 41 senadors francesos i 52 diputats del parlament francès van signar un manifest a favor dels nostres presos. Aquest resultat no hauria estat possible sense la dedicació dels nostres amics, el senador François Calvet i el diputat bretó Paul Molac.

Bones perspectives per al 2020! Molt Bon Nadal ! Llibertat per tots els nostres presos i ostatges polítics! .

.. i no descuideu d'adherir al Consell per la Republica així com a l'associaicó que el representa a Catlaunya Nord presidida per Julià Taurinyà !

* Correcció: El 43,6 per cent és a les eleccions estatals espanyoles on mai s'havia passat del 40%. A les catalanes fa 2 anys va ser el 47,5%. Darrera enquesta del CEO dóna més del 51%

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada