dijous, 5 de desembre del 2019

Comunicat del grup l’Estaca

Aquesta matinada una llevantada ha passat per Catalunya. Pluja, vent i grans onades han recorregut tot el territori. El grup l’Estaca, amb representació al País Valencià, el Principat i la Catalunya Nord, on estem fortament implantats, hem contribuït també al temporal de Llevant.

La nostra contribució s’ha basat en la voluntat de derogar els límits recaptatoris de velocitat a un elevat nombre de vies catalanes, sobretot carreteres i autopistes. Reivindiquem dret a conduir responsablement i lamentem l'ús abusiu de mesures repressores amb finalitat recaptatòria que sempre recauen sobre la ciutadania. Per aquesta raó, el temporal de llevant ha afectat diversos radars de trànsit repartits per tota la geografia.

L’acció es va iniciar fa uns dies al Camp de Tarragona i va seguir posteriorment al Solsonès. Avui, finalment i de manera coordinada, ha arribat a la resta del territori.

L’objectiu del grup l’Estaca és trencar la normalitat per aconseguir l’alliberament dels presos, el retorn dels exiliats i la fi de la repressió política, judicial i policíaca com a pas imprescindible per a negociar la independència de Catalunya. Aquesta acció coordinada és tan sols la primera de noves accions i mobilitzacions que comunicarem les properes setmanes i mesos a tots els Països Catalans. Les accions es mantindran mentre no assolim el nostre objectiu que, de ben segur, és compartit per un ampli sector de la població.

Volem fer avinent, així mateix, la nostra adhesió i participació activa a totes aquelles accions i mobilitzacions organitzades per petits i grans col·lectius persegueixen el mateix objectiu. Nosaltres, com tants d’altres, també som aigua.

Davant la pèrdua de drets i llibertats, el grup l’Estaca crida ben fort Via fora! per a foragitar l’amenaça i fer valdre el nostre dret a esdevenir un país independent.




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada