dijous, 21 de novembre del 2019

Ple a la presentació de la delegació a Catalunya Nord del Consell per la República




El 21 de novembre es va fer la presentació oficial de la delegació del Consell per la República al cinema Castellet de Perpinyà, que es va omplir de gom a gom. L’acte el van conduir dos dels membres del consell de govern, Lluís Llach i Carme Garcia. Els assistents van poder veure un vídeo enregistrat a Waterloo pel president Carles Puigdemont, en què va agrair el suport rebut i anunciava que aviat podrà trepitjar terra catalana.

A l’acte hi van assistir 150 persones i es van fer 80 nous adherents a l’associació. Júlia Taurinyà, la presidenta de la delegació, va explicar que es faria un altre acte de presentació per a la gent que treballava i no havia pogut assistir-hi aquest matí. Taurinyà va assegurar que a la Catalunya del Nord volen ser "actors de la futura República" catalana. "La solidaritat amb els presos i exiliats ha pujat i el suport des de molts àmbits és molt fort", va remarcar. El vicepresident de la delegació, l'escriptor Joan Lluís Lluís, va anunciar que difondran per tota la Catalunya Nord què és el Consell per la República, i que l'aposta independentista de Catalunya "és un procés democràtic i pacífic".
El Tresorer de la delegació serà el professor Josep Bonet. Els fundadors de la delegació són Francesc Bitlloch, Josep Bonet, Jaume Domènec, Carles Garsaball, Joan-Lluís Lluís, Hervé Pi, Carles Sarrat i Júlia Taurinyà.
Vídeo de la presentació

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada