dimarts, 27 d’agost del 2019

Crida a les perpinyaneses i els perpinyanesos per la creació d’una assemblea ciutadana per una transformació democràtica, social i ecològica – Municipals2020

La llista municipal que volem per una transformació democràtica, social i ecològica a Perpinyà ha d’agrupar les habitants al voltant d’allò que tenim en comú, renovant profundament la pràctica política i recuperant el poder de decisió.
Som nombrosos, conscients de la urgència, preparats per a comprometre’ns políticament I dibuixar una esperança de canvi a Perpinyà.
Fem una crida a totes aquelles i aquells que volen donar suport o participar a un projecte radical i ambiciós en els àmbits social, de la transició ecològica, de l’economia compartida i de la cultura per a tots, per a constituir una àmplia assemblea ciutadana, democràtica i transparent encarregada de constituir una llista, d’impulsar una coordinació de campanya i de construir un programa pel futur de la vila. Aquesta llista serà formada per dones i homes representatius de la diversitat de la nostra ciutat i sobretot dels seus diferents barris en base a un procés de candidatura i designació públics.
La nostra proposta és treballar col·lectivament, amb totes aquelles i tots aquells que comparteixen la urgència de la situació a Perpinyà. Proposem als partits i moviments polítics d’esquerres qui tenen aquests objectius i aquest mètode de donar-hi suport, i a la seua militància de participar en aquesta dinàmica oberta.
Aquesta campanya és l’ocasió de construir i practicar una altra forma de fer política i avançar cap a la democràcia permanent. Temps de paraula per als ciutadans i les ciutadanes, responsabilitzem-nos i comprometem-nos per fer un a campanya digna, solidària i participativa!
Els promotors criden a la constitució de l’assemblea, Dissabte 14 de setembre a les 4 de la tarda a la plaça Rigaud, a Perpinyà, Rosselló

Primers signants : Caroline Forgues, Jean-Bernard Mathon*, Timéa Tampon-Lajariette et Paul Taverner.
* Ex president d'ASPAHR (Associació per la Salvaguarda del Patrimoni Artístic i Històric Rossellonès)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada