divendres, 5 de juliol del 2024

Nota de premsa Sí al País Català/Front Català



Agraïm als 5.844 electors i votants del departament que han confiat en nosaltres malgrat la forta pressió per "votar amb seny". Eres 1504 més que el 2022 gràcies de nou.
Com sempre, no donem instruccions per votar la 2a volta, perquè els catalans estem al capdavant i lliures de prendre una decisió que no pot ser seva... per qualsevol persona.
Sabem que ens venen dies difícils, d'una banda l'extrema dreta que vol eliminar l'educació en català i fins i tot la nostra identitat, i de l'altra, l'esquerra de candidats i dirigents que reivindiquen que la nostra identitat, la nostra llengua i la nostra economia no ho són La seva prioritat.
Perquè avui el futur del nostre territori està seriosament compromès: pauperització, saqueig de les nostres terres, esborrar el territori i la seva identitat, els seus paisatges, el seu turisme i els seus joves.
Pels nostres fills, per nosaltres, podem decidir acceptar aquest futur degradant. Hem d'unir forces i actuar: un altre futur és possible! Necessitem el compromís de tots els catalans. A tots els municipis, cada cantó, arreu, hem d'unir-nos i construir l'alternativa a l'agonia que hem presenciat durant massa temps. Gràcies a les nostres diferències, construïm el País Català del demà.
Et convidem solemnement a unir-te a nosaltres. Aquest país que és nostre mereix lluitar. Pels nostres fills, sense dimissions.
Podeu contactar amb nosaltres fora i ja a les nostres pàgines de Facebook, email contact@ouiaupayscatalan.com al nostre telèfon 0675742549, o per mail, Sí al País Català, avinguda Marcel·lí Albert 43, 66000 Perpinyà.
Jordi VERA coordinador SÍ AL PAÍS CATALÀ

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada