dimecres, 15 de desembre del 2021

Es reuneix el consell d'administració de l'Oficina Pública de la Llengua Catalana

L'Oficina Pública de la Llengua Catalana/Office Publique de la Langue Catalane es va reunir aquest dimarts 14 de desembre a la UPVD sota la presidència d'Hermeline Malherbe. La votació del pressupost, la memòria d'activitats 2020 - 2021 i el programa d'activitats 2022, estaven al menú d'aquestes reunions estatutàries.

Prèviament Carole Delga va ser reelegida presidenta de l'OPLC, vicepresidenta d'Hermeline Malherbe, es van rellançar tres comissions i, a l'espera d'escollir les presidències dins les comissions, es van nomenar referents a cadascuna de les comissions. Per a l'aprenentatge del català va ser director acadèmic, el Sr. Fulgence, per a la difusió de la llengua Eliane Jarycki i per a la comunicació em van nomenar referent.

Cada participant ha pogut reafirmar dues coses essencials: l'oficina ha de donar prioritat a les accions de suport encaminades a la promoció de la llengua catalana i el seu ús en la vida quotidiana. Així mateix, no correspon a l'OPLC substituir els mecanismes existents sinó amplificar les accions i iniciatives a favor de la llengua i la cultura catalanes.



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada