diumenge, 20 d’octubre del 2019

Manifestació massiva a Perpinyà de solidaritat amb Catalunya Sud







1.500 persones es van concentrar ahir al vespre davant el Castellet de Perpinyà per a reclamar la llibertat dels presos polítics. La societat nord-catalana s’ha tornat a mobilitzar en suport dels catalans del sud. Aquest matí, activistes de les Armilles Grogues també han col·laborat a tallar la AP-7 a El Voló per a mantenir el tall que va començar ahir amb motiu de la vaga general a la Jonquera.

Avui mateix Guy Allary, president l’associació de batlles i adjunts de la Catalunya Nord, ha expressat al congrés d’aquest organisme la preocupació per la situació que viuen els ‘germans del sud’ i ha lamentat la repressió espanyola.

La manifestació fou convocada pels Angelets de la Terra, als qui es van unir d'altres col·lectius com el Comité de Solidaritat Catalana, Sí al País Català, el batlle de Perpinyà ; Col·lectiu dels 100 alcaldes solidaris dels Pirineus Orientals; Vicepresident del Consell Comarcal, Nicolas Garcia; Vicepresident del Consell Regional, Guy Esclopé; President de la Lliga de Drets Humans; Federació Sardanista del Rosselló; Agissons Pays Catalan; Associació de la Flama dels Països Catalans i la Penya Barcelonista del Rosselló.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada