diumenge, 26 de maig del 2019

Succés de la Bressolada 2019





Dissabte 25 de maig va tenir lloc la 16a edició de la Bressolada, la festa de les escoles catalanes La Bressola, a l'estany de Sant Esteve del Monestir. Una recepció oficial al Teatre de l'Estany donà la benvinguda a les autoritats, personalitats i entitats assistents.

A les 10.30 h, Gerard Jacquet, artista polifacètic, fou l'encarregat de fer el pregó i donar pas a l’adaptació de l’obra «La dona d’Aigua de Lanós», de Jordi-Pere Cerdà, adaptada i musicada per Francesc Bitlloch amb la col·laboració d’Olatz de Bilbao amb un miler de veus. Aquesta òpera-pop protagonitzada per tot l'alumnat bressolaire fou acompanyada musicalment per Adrià Bonjoch i David Codina. La novetat d’enguany és que prèviament, aquest espectacle ha estat enregistrat i es posarà a la venda el CD durant la festa.

A migdia, els assistents pogueren gaudir del ja tradicional dinar popular preparat per les associacions de famílies a les parades de menjar i beure. A més la jornada comptà amb una exposició de rondalles organitzada pels alumnes del col·legi. També tindrà lloc a La Bressolada, la primera mostra d’entitats culturals de Catalunya Nord on trobarem entre d’altres el Casal del Conflent, el Casal de Perpinyà, el Centre Cultural del Vallespir, els Angelets de la Terra i la Llibreria Catalana de Perpinyà.

La festa continuà amb humor gràcies a proposta de la companyia Actua Produccions, “Circus Show”, que agradarà a petits i grans. I per acabar la jornada l’actuació castellera que precedirà un final de festa amb glosa (cançó improvisada).

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada